• 2019-2020 Schedule

    8:00-8:40- Breakfast/News

    8:45-9:45- Math (60 minutes)

    9:45-12:20-Literacy (2 hours 30 minutes) 

    9:45-10:20 Whole Group/Independent (30 minutes)

    **Work Work with Mrs Claudia 10:00-11:00***

    **11:00 Bathroom Break ***

    10:20-11:55 Reading Groups/Centers (1 hour 35 minutes)

    11:55-12:10 Writing (15 minutes)

    12:10-12:20 Phonemic Awareness (10 minutes)

     

    12:30-1:05- Lunch (30 minutes)

    1:05-1:15 Bathroom Break 

    1:15-2:00- Specials (45 minutes)

    Monday- No specials-Guidance is week C

    Tuesday- Art

    Wednesday- P.E.

    Thursday- Media

    Friday- Music

    2:05-2:30- Content (25 minutes)

     

    2:35-3:05- Recess (30 minutes)

     

    3:05-3:10- Pack Up/Dismissal